Gelaagde crème au beurre taarten vormen de basis van Crème au Coeur. De recepten voor deze taarten zijn na veel bakken en proeven helemaal op punt gesteld. Elke laag van elke taart wordt op artisanale wijze huisgebakken, kleinschalig en vers. Goede boter, verse vanillestokjes en de beste eieren zijn hiervoor gouden regels. Iedere taart krijgt een esthetisch jasje in de Crème au Coeur huisstijl, uiteraard met uw bijzondere gelegenheid als inspiratie.

Crème au Coeur Classics

De taarten kan u bestellen vanaf 10 personen, prijzen zijn op aanvraag. Hieronder vindt u een overzicht van de vaste smaken in het assortiment. Indien u wenst kan er een gepersonaliseerde smakencombinatie uitgewerkt worden. Vraag zeker altijd eens de meest recente versie van het menu op. Elk seizoen komen en gaan er verschillende nieuwe seizoensgebonden smaken.

Vanille Vanille

Signature chocoladecake met verse vanillestokjes gevuld en omhuld met de lichtste vanille meringue botercrème en eventueel vers fruit naar keuze.

Earl Grey Karamel

Signature chocoladecake gevuld met verse gezouten karamel omhuld met earl grey meringue botercrème.

Chocolade Truffel

Signature chocladecake gevuld met donkere chocolade ganace omhuld met melkchocolade meringue botercrème met een snuifje fleur de sel.

Speculoos Gezouten Karamel

Signature botercake met verse vanillestokjes gevuld met verse gezouten karamel omhuld met speculoos meringue botercrème.

Citroen Maanzaad

Citroen maanzaadcake gevuld met verse lemon curd omhuld met vanille meringue botercrème en verse aardbeien wanneer in het seizoen.

Abrikoos Witte Chocolade

Botercake op basis van witte chocolade gevuld met abrikozenconfituur omhuld met witte chocolade cheesecake botercrème.

Vanille Prosecco

Signature botercake met verse vanillestokjes gevuld met prosecco meringue botercrème en verse aardbeien wanneer in het seizoen.

Naast taart kan u bij Crème au Coeur ook terecht voor al uw ander zoete gebak. Van allerlei fijne koekjes tot klassieke éclairs, van heerlijke cheesecakes tot statige croquembouches en van kleine tartelettes tot bescheiden pots de crème. Samen verfijnen we het gepaste dessertconcept.