Bestellen kan enkel en alleen via deze website. Kies de datum, het aantal personen en geef al uw verdere wensen aan. U gaat dan verder naar de betaling. Eens afgerond ontvangt u een bevestiging via mail. Bestellen kan via hier.

We doen steeds ons best om aan al uw wensen te voldoen. Het eindresultaat zal echter iedere keer wel in de Crème au Coeur huisstijl zijn. Een taart exact maken zoals op een foto bijvoorbeeld is daarom niet mogelijk.

Botercrème is heel gevoelig voor warme temperaturen. Daarom bewaart u de taart best in de koelkast. Let op voor andere geuren in de koelkast, botercrème neemt deze snel op en dat is een stuk minder lekker. Een uur voor de taart geserveerd wordt, kan u deze uit de koelkast halen. Zo komt de taart op kamertemperatuur en wordt de botercrème heerlijk zacht zonder helemaal gesmolten te zijn.

De taart is zeker 5 dagen houdbaar. U bewaart de stukken in de koelkast, luchtdicht afgesloten. De stukken vriezen echter ook heel goed in. Wikkel ze luchtdicht in plasticfolie en vries ze in. U kan ze op deze manier tot 3 maanden bewaren. Tip van de bakker: diepgevroren zijn de stukken taart net ijstaart, lekker voor in de zomer!

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eetbare decoratie. Er kan af en toe gebruik gemaakt worden van niet-eetbare decoratie of verse grote bloemen. Deze zijn niet eetbaar, in tegenstelling tot eetbare bloemen zoals viooltjes. Dit wordt steeds aangegeven worden bij afhaling/levering.

Er kunnen zich steeds onvoorziene omstandigheden voordoen. Annulaties zijn daarom mogelijk tot 2 weken voor de oorspronkelijk gekozen datum. Uiteraard gaat de voorkeur steeds uit naar een wijziging van datum in plaats van een annulatie.

Voor annulaties korter dan 2 weken op de oorspronkelijk gekozen datum, wordt er 15 euro in kosten gebracht.